Kik vagyunk?

2018-ban alapitottuk cégünket azzal a céllal, hogy a készülék tulajdonosoknak kárenyhítés céljából védelmi szolgáltatást biztosítsunk új és használt készülékre. Szolgáltatásunk egyedi a piacon és mi vagyunk az elsők, akiknél használt készülékre is lehet kötni készülék “biztosítást” védelmi szolgáltatást.

Küldetésünk:

Azért hoztuk létre szolgáltatásunkat, hogy kár esetén pénzt takaríts meg könnyedén. Ez az iProtection készülék védelmi szolgáltatás.
A mottónk: A nyugalom sok helyen kiváltság, nálunk pedig elvárás.

Viszlát drága szervizelés.

Az iProtectiont azért hoztuk létre, hogy nyugalmat biztosítsunk és pénzt spóroljunk a fogyasztóknak. Magyarországon az első olyan készülék védelem, ami online köthető és használt készülékre is megvásárolható. Bíztosítsd be magad nálunk!

Védelem

90%

Pénzt spórolunk

70%

Gyors javítás vagy csere

90%

100% garancia

100%

Céges ügyfeleink mondták

Nagyon büszkék vagyunk az általunk nyújtott szolgáltatásra, és minden termék mellett állunk. Olvassa el boldog vásárlóink véleményeit.
''With plentiful shortcodes to ease your workflow, Ekko is meant to simplify the website building experience. One of the fastest multi-purpose themes.''
Luke Jacobs Marketing Manager
''Ekko is a fully packed practical tool of premium built and design. Thus is great for rising undefined businesses looking for a specific customers.''
Sara Grant Chief Executive

Ha káresemény történt mi azonnal intézkedünk. Szolgáltatásunknak köszönhetően pénzt spórolhat és ezáltal nyugalmaz biztosítunk.