Gyakran ismételt kérdések

Tesla élményvezetés gyakori kérdések

Ha nem találsz valami kérdést, telefonálj kollégánknak aki szívesen válaszol minden kérdésedre.
Jelenleg a Tesla élményvezetés a következő városokban elérhető: Budapest, Győr, Veszprém, Nagykanizsa, Székesfehérvár, Szeged, Debrecen, Miskolc, Siófok, Tatabánya. Egyes városokban felár ellenében elérhető az élményvezetés. Ha egyedi városban szeretnél ami nincs a listában kérd kollégáink segítségét.

Egyáltalán nem. Az autopilot üzemmódban az autó elvezeti magát helyetted, és mi is ott vagyunk veled, tehát 100 %-ban biztonságos. Sőt még biztonságosabb, mintha a saját autódat vezetnéd.

Miután megrendelted és kifizetted a weboldalon, kapsz tőlünk egy visszaigazolást. Ezzel az igazolással tudsz időpontot egyeztetni. Miután megvan az időpont, csak eljöttök és mi biztosítjuk, hogy egy felejthetetlen Tesla élményben legyen részetek.

A csomagok menüpontnál kiválasztod, hogy melyiket szeretnéd, ezután az adataid megadásával egy gombnyomással el tudod küldeni a rendelésed. Mi minden esetben e-mailben visszaigazoljuk a rendelésed. Majd várunk szeretettel az előre egyeztetett helyen és időpontban.

A megrendelés után elküldjük a számlát e-mailben, majd telefonon időpontot és helyszínt egyeztetünk.

E tekintetben nincs megkötés. Amennyiben rendelkezel érvényes jogosítvánnyal, vezetheted a Tesla-t.

Ha nincs jogosítványod akkor kollégánk fog élményautóztatni. Hidd el az élmény garantált.

A vásárlás után azonnal de legkésőbb másnap feladjuk a kártyát elsőbbségivel. Az összeg kiegyenlítése után 1-3 munkanapon belül megérkezik az ajándékkártya a megadott címre.

Az ajándékozott fel tudja venni velünk a kapcsolatot az ajándékkártyán feltüntetett elérhetőségek egyikén, ahol helyszínt és időpontot tud egyeztetni velünk.